3000 Euro mēnesī! Jānis Domburs “Izdzīvo” Tikai no Ventspils Miljonāru Makiem?

Raksts tapis sadarbībā ar slavenibas.lv
Domburs kā konsultants ilgstoši barojies no „Ventbunkera” maka, mēneša maksājums – 3000 eiro, vēsta Pietiek.com. 2015. gada vasarā, kā žurnālists, pazīstamais Jānis Domburs ir sācis baroties no bēdīgi slavenā Ventspils uzņēmuma Ventbunkers maka, viņa firmai ilgstoši – pēc Pietiek ziņām, līdz pat 2016. gada beigām vai pat ilgāk – saņemot 3000 eiro mēneša maksājumu par sniegtām konsultācijām mediju jomā. Pietiek šodien bez plašākiem komentāriem publicē Dombura uzņēmuma noslēgto līgumu, par kuru paša uzņēmuma īpašnieka komentāri pagaidām nav saņemti.

Pirms trim gadiem, kad parādījās ziņas par šādu līgumu, Domburs no skaidras atbildes atteicās: „Tad kad man bija darīšana ar valsts naudu Latvijas Televīzijā, tad man bija pienākums stāstīt, kas ir noslēgts. Šajā gadījumā tas, ko es daru, es publisko darbu neveicu, līdz ar to neredzu iemeslu, kāpēc man būtu jāstāsta visai latviešu tautai vai konkrētiem medijiem, ar ko man kādi līgumi noslēgti.”

Toreiz Domburs izvairījās no skaidras atbildes arī uz precizējošiem jautājumiem: „Es neko nenoliedzu. Es saku, ka man nav pienākuma atbildēt uz šo jautājumu. Lai cilvēkiem paliek intriga. Lai paliek iespēja pabaumot.

Es negribu stāstīt tāpēc, ka tam, ko es daru savā dzīvē un kādi man ir plāni, man tā publiskā stāstīšana ne sabiedrībai, ne man varētu nākt par labu. Nav nekādas iekšēja motivācija. Es varu zvērēt, ka tad, kad jutīšu pienākumu pret daudzcietušo latviešu tautu, tad es pilnīgi noteikti ziņošu, ko es daru un kāpēc.”

Taču tas bija tikai sākums!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

loading...