2 Bīstamākās zodiaka zīmes, kādas vien ir! No viņiem ir jāturas pa gabalu!

Neviens nevarētu iedomāties, ka vēl tagad pastāv neuzticamāko zodiaka zīmju tops. Protams, nedalīsim divās kategorijās – sievietēs un vīriešos, bet labāk dalīsim horoskopa zīmēs, kuri tad biežāk aizies pa kreisi. Pētījumu veicām, pēc visuzticigākajiem līdz ne tik uzticīgajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Gan jau vēlaties uzzināt, kurš tad ieņems godājamo pirmo vietu? Tad nu, lūdzu, raksts priekš Jums.
12.vieta Skorpions
Pilnīgi neticās, ka viņi ir uzticīgākā zodiaka zīme. Skorpioni ir hiperseksuāli, ļoti simpātiski un harizmātiski, kuriem ir ļoti grūti pretoties. Neviens jau nezin, ka viņi ir tik labi, cik runā. Neviens neuzskata viņus par labākiem nekā citi, dažreiz viņu lomu vajag pamocīt, līdz tiek klāt nākamajam.

11.vieta Mežāzis
Viņi nekrāps dēļ seksa savas otrās pusītes, jo nevelās riskēt un nesaprot kāpēc tas būtu jādara, ja attiecības ir stipras un ilgstošas. Ar seksu viņiem viss kārtībā, tas ir pietiekami daudz. Mežāži prot likt vienā svara kausiņā vārdu ”sekss” un ”loģika”.

10.vieta Vērsis
Vēršiem ir paveicies, viņus mājās sagaida mīļotais cilvēks, silts ēdiens, gardas ēdienreizes. Tāpat šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir apzinīgi. Viņi ir pieraduši pie visiem labumiem, tāpēc nesāks strīdus, tas galīgi nav raksturīgi viņiem.

9.vieta Ūdensvīrs
Šī zodiaka zīme ir impulsīva – ja kaut kas nebūs pa viņu prātam, tad būs jāšķirās. Krāpšana nebūs atrisinājums, kā arī, tas nav tīrīgi. Melos tikai īstas mīlestības dēļ.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

loading...