Ir notikusi traģiska avārija! Pašlaik paziņots, ka ir vismaz viens mirušais

Zināms, ka ir notikusi ļoti smaga un traģisk autoavārija, kas notikusi uz daudziem labi zināmās autošejas A6. Pēc patreizējās informācijas, ceļš ir bijis bloķēts pilnībā abos virzienos. Esošajās notikuma vietā pastiprināti strādā vairākas mediķu brigādes, kā arī ugunsdzēsēji. Viens no vīriešiem jau izteicās : “Tā ir ļoti milzu traģēdija, tas ir skumji…” Pašlaik gan vēl daudzas lietas nav zināmas, taču izmeklēšana noteikti būs.

Pēc patreiz zināmās informācijas negadījums noticis ap pulksten 19:00 uz A6 šosejas Lievārdes – Skrīveri ap 90 kilometra posmu. Tāpat ir zināms, ka traģēdijā kopā saskrējušās trīs automašīnas. Pēc oficiālās informācijas tiek ziņots, ka kopā cietuši vismaz 7 cilvēki un viens ir miris.

Jāņem vērā, ka patreizējā informācija ir ļoti skopta un precīzi nav zināms īstais iemesls, kā tieši izcēlusies šī traģēdija un kurš pie tā ir vainojams. To visu tālāk pētīs policija un tiks prasīts aculieciniekiem, kas, iespējams varētu zināt, kā tieši viss notika.

Atliek piebilst, ka kopumā trijās mašīnās bija 8 cilvēki, kas ir ļoti daudz. 7 Ir ievainoti un nav zināms viņu reālais stāvoklis, taču informācija vēl tiks papildināta. Viens no 8 cilvēkiem ir miris, tomēr jācer, ka pārējiem tik tiešām viss būs labi.

Ir svētku laiks, tieši tāpēc braucam uzmanīgi, jo šajā laikā cilvēki sēžas pie stūres dzērumā, tāpēc ikvienam ir jābūt uzmanīgiem ne tikai pašiem, bet jāskatās apkārt. Ja redzi, ka kāds grib braukt dzērumā, noteikti atrunā vai zvani un brīdini policiju.

loading...