Ir nākusi klajā pati jaunākā informācija par Anglijā nogalināto 12 gadus jauno Latvieti

Kā ziņo Lielbritānijas raidorganizācija, pagājušās nedēļas nogalē Lielbritānijas pilsētā Bostonā tika nogalināts 12 gadus vecs zēns vārdā Roberts Buncis. Pirms dažiem gadiem viņš kopā ar tēvu ieradās Anglijā no Latvijas.

Kā pašlaik ir informējusi Likolnširas policija, tad Roberta Bunča mirstīgās atliekas tikušas atrastas jau sestdien. Pašlaik uz aizdomu pamata par slepkatības izdarīšanu policija jau ir aizturējusi veselus trīs cilvēkus. 13, 14, kā arī 19 gadus vecus jauniešus, tomēr ar to viss vēl nebeidzas.

Vēlāk 19 gadus vecais puisis gan ticis atbrīvots. Taču 13 un 14 gadus vecie jaunieši joprojām atrodoties apcietinājumā un tiek skaidroti sīkāki notikušā apstākļi.

Roberta Bunča slepkavības motīvs nav skaidrs. Zēns tika nogalināts divas dienas pirms viņa 13. dzimšanas dienas.

Lai palīdzētu zēna ģimenei, vietējie iedzīvotāji uzsāka ziedojumu vākšanu vietnē JustGiving, kas savāca vairāk nekā 12 000 mārciņu, lai palīdzētu atbalstīt Tēvu un viņa ciešanas.

Kā vēsta britu medijs “Mirror”, Roberts dzīvoja kopā ar savu tēvu Edgaru Lielbritānijā jau vairākus gadus. Viņi no Liepājas pārcēlās uz Lielbritāniju 2014. gadā.

Avots

loading...