10 labākās dzeršanas spēles

 

Amerikas Savienotās Valstis... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

1.Amerikas Savienotās Valstis BīrpongsGamePlay: Divi cilvēki sacenšas viens pret otru, trījstūra formā tiek novietotas glāzes katras dalībnieka pusē, kas ir piepildītas ar alu, katram tiek piešķirta Ping Ponga bumbiņa. Katrs dalībnieks cenšas trāpīt Ping Ponga bumbiņu kādā no alus glāzēm, kas ir pretinieka pusē, ja tiek trāpīts, tad pretiniekam ir jāizdzer tā, kamēr pats metējs atkārto metienu līdz netrāpa. Ja netiek trāpīts glāzē, tad alus nav jādzer. Uzvar tas, kurš pirmais trāpa visās alus glāzēs.

Apvienotā Karaliste ... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

2.Apvienotā Karaliste – PenijsGamePlay: Ballītes sākumā tiek iemesta kādā no alus glāzēm penijs. Tam, kura glāzē ir penijs, tā ir jāiztukšo, pēc tam viņš izvelk to peniju un uzdot jautājumu tam cilvēkam, kurš to peniju ir iemetis. Jautājums ir par to, kura gada monēta tā ir. Ja atmin pareizi, tad minētājam nav jādzer sava glāze, ja nepareizi, tad viņam ir nekavējoties jāiztukšo savs dzēriens. Pēc tam spēle atsākas no jauna un tā tik uz riņķi.

Koreja  Alus... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

3.Koreja – Alus, kabatlakatiņš, cigarete.GamePlay: Pār dzēriena glāzi tiek noklāts parasts auduma kabatlakatiņš. Tā centrā tiek novietota monēta. Dalībnieki uz apli ar cigareti dedzina kabatlakatiņā caurumus līdz tam brīdim, kad monēta iekrīt glāzē. Tas, kura dēļ iekrita monēta, iztukšo dzēriena glāzi. Pēc tam spēle atsākas no jauna, novietojot jaunu glāzi un pārklājot ar neskartu kabatas lakatiņu.

Peru  SapoGamePlay Spēles... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

4.Peru – SapoGamePlay: Spēles laukums sastāv no caurumiem un vardes ar atplēstu muti. Spēles dalībnieki nostājas apmēram 2 – 3 metru attālumā no spēles laukuma un met monētu. Ja monēta trāpa kādā no caurumiem, tad dalībnieks ir drošībā un viņam nav jāiztukšo sava dzēriena glāze, ja tā netrāpa nevienā caurumā, tad viņam ir jāiztukšo sava dzēriena glāze. Savukārt, ja dalībnieks trāpa tieši vardes atplestajā mutē, tad visi pārējie dalībnieki iztukšo savas dzērienu glāzes.

Ķīna  Pirkstu minētāju... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

5.Ķīna – Pirkstu minētāju spēle.GamePlay: Pavisam vienkārši, 1:1 spēle, katrs dalībnieks aiz muguras novieto roku un izlemj, cik pirkstus rādīs pretiniekam, vienotā brīdī tiek paceltas abu dalībnieku rokas, paralēli tam, skaļi izsaucot kopējo summu, kas veido abu dalībnieku norādīto pirkstu skaits. Ja viens no dalībniekiem atmin pareizi, tad pretinieks izdzer savu dzērienu, ja abi atmin pareizi, tad neviens nedzer, ja abi neatmin, tad nedzer neviens un spēle tiek atsākta no jauna.

Vācija  Iztukscarono... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

6.Vācija – Iztukšo kasti.GamePlay: Spēles ietvaros jāpiedalās vismaz 2 komandām, katrā komandā 2 cilvēki. Tiek noteikts maršruts, kas viņiem ir jāveic, ieteicams būtu vismaz 2km. Katrai komandai ir alus kaste, kura ir jāiztukšo līdz galamērķim. Tā komanda, kura pirmā sasniedz galamērķi ar tukšo alus kasti – uzvar.

Kanāda  AlkohokejsGamePlay... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

7.Kanāda – Alkohokejs.GamePlay: Spēlei nepieciešams speciāli uzlabota galda hokeja virsma, kurai katrā galā ir novietotas 6 glāzes. Spēle tiek spēlēta pēc visiem galda hokeja principiem…vienīgi tad, kad ripa iekrīt kādā no pretinieka glāzēm, tam tā ir jāiztukšo.

Īrija  KvartsnbspGamePlay... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

8.Īrija – Kvarts GamePlay: Novieto monētu vertikālā stāvoklī un veic darbības, lai tā sāktu griezties ap savu asi. Ātrumā paņem savu dzēriena glāzi un sāc to dzert pēc iespējas ātrāk, kad pabeidz dzēriena glāzi, vari apstādināt monētu, bet, ja monēta jau ir apstājusies pirms vēl biji pabeidzis tukšot glāzi, sāc visu no sākuma.P.S. Šīs spēles ietvaros var ļoti ātri un ļoti stipri piedzerties.

Kuba  dzērāju JengaGamePlay... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

9.Kuba – dzērāju Jenga.GamePlay: Dalībnieki uz katra no Jengas kociņiem uzraksta uzdevumu, piemēram, ”izdzer šotu”, ”izdzer alu”, ”novelc bikses” utt. Pārsvarā tie tiek saistīti tikai ar alkohola iztukšošanu. Uzsākot spēli, katram dalībniekam ir jāveic uzdevums, kas ir rakstīts uz kociņa, ko viņi izvelk.

Japāna  Ping Pong... Autors: 911 12 LABĀKĀS dzeršanas spēles Pasaulē!

10.Japāna – Ping Pong Pang.GamePlay: (Tā ir Japāna, nevajag brīnīties.) Spēle ir pavisam vienkārša, spēles dalībnieki apsēžas aplī un kāds no grupas uzsāk spēli, izsaucoties ”Ping”, tad persona, kas atrodas viņam pa labi turpina spēli, sakot ”Pong”, tad nākamā persona pa labi nosaucas ”Pang” un norāda ar pirkstu uz kādu cilvēku, kuram nekavējoties ir jāizsaucas ”Ping”, ja cilvēks nenoreaģē un neizsaucas, tad visi pārējie dalībnieki kopā sāk skaitīt ”iki, iki, iki” un tam dalībniekam ir jāiztukšo sava dzēriena glāze.
loading...