3 Superīgas Receptes, Kas Neļaus Vīrusiem Tevi Uzveikt! Nekādu Aptiekas Zāļu – Noderēs Visai Dzīvei!

Gripas un slimības mūs pārsteidz pat viss negaidītākajos brīžos.  Kad paredzēts svarīgs pasākums, tikšanās vai apspriede darbā.  Lai spētu izvairītos no kakla sāpēm, deguna aizlikuma un vispārēja vājuma, nav obligāti jāskrien uz aptieku pēc kārtējās zāļu paciņas un sīrupiem.

Iedarbīgāki un organismam drošāki būs mājās pagatavojamie dzērieni! Tāpēc šodien pastāstīsim par trim tāda tipa dzērieniem.

Tēja ” Citrusu ingvers” Vajadzēs:2 tējkarotes zaļās tējas, 5-7 cm ingvera saknes,¼ tējkarotes maltu piparu, ½ tējkarotes kaltētas piparmētras, ½ citrona, ½ apelsīna; 1 kanēļa standziņas; 1l ūdens; 1 ēdamkarote medus.

Kas jādara: Notīri ingveru un sarīvē to. Liec ingveru katliņā ar ūdeni un vāri to 10 minūtes. Pievieno piparus, kanēli un piparmētru. Vāri vēl 2-3 minūtes. Noņem katliņu no uguns un pievieno dzērienam zaļo tēju.

Pēc 5 minūtēm šķidrumu izkās, tad pievieno sasmalcinātos citrusus un medu.

Tēja pret klepu: 

Vajadzēs: 1 tējkarote zaļā vai melnās liellapu tējas, 3 cm ingvera saknes, ½ tējkarotes malta kardamona; 2 krustnagliņas, 500 ml ūdens.

Kas jādara:Notīri ingveru un sarīvē to. Liec katliņā ingveru un ielej ūdeni. Vāri 10 minūtes. Noņem katliņu no uguns un pievieno dzērienam tēju, kardamonu un krustnagliņas. Ļauj ievilkties 5 minūtes.

Šķir nākamo lapu un uzzini pašu iedarbīgāko līdzekli cīņai pret gripu, klepu un saaukstēšanos!

loading...