Kaimiņš izteicies : “Uzvaras pieminekļa spridzinšāna nav vajadzīga – Tas cels krievu tautu iedzīvotāju naidu Pret Latviju”

Artuss Kaimiņš nācis klajā ar nopietnu paziņojumu par visiem tik ļoti labi pazīstamo Uzvaras pieminekli, taču tas itin nebūt nebūs nekāds parastais paziņojums, bet gan nopietns izteikums par to, kas var notikt, ja netiks ievērotas konkrētas darbības attiecībā pret to.

Īsumā par to – Artuss Kaimiņš, kurš ir Saeimas deputāts un pārtāv KPV LV – Ētikas, kā arī iesniegumu komisijā ir veicies priekšlikumu pārveidot konkrēto Uzvaras pieminekli par mūsu – Latviešu tautas okupācijas atceras vietu kā arī par Latvijas tautas memoriālu, kas būtu liela svētība ikvienam latvietim.

Tāpat viņš izteicās par to, ja Uzvaras piemineklis tikšot “spridzināts”, kas respektīvi tika domāts ar to vai tas tiks demontēts vai kādā savādākā veidā jaukts – “spridzināts”, tad šim visam pasākumam būšot ļoti lielas un nepatīkamas sekas.

Ja tik tiešām, kaut kas tiktu darīts uz to pusi, tad tas varētu veicināt krievu tautības iedzīotāju naidu pret Latvijas valsti, izteicās Kaimiņš, taču tas bija tikai sākums!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

loading...