Zināmie pirmie izteikumi pēc Ušakova atstādināšanas – Viņš izteicies, ka ne pie kā nav vainīgs!

No rīta jau tapis zināms, ka no Rīgas domes priekšsēdētāja amata ticis atstādināts Nils Ušakovs no Saskaņas. Ušakovs jau paspējis izteikties to, ka visi pār viņu izteiktie pārmetumi ir nepatiesi un būs apgāžami, tāpat viņš to visu gatavojas pārsūdzēt tiesā.

Tāpat Nils Ušakovs izteicās arī par to, ka Pūces konkrētais lēmums pavisam noteikti ir politisks un nekādas citas saistības nevarētu būt. Tāpat viņš izteicās par to, ka Pūce saņēma viena 5000 Rīdzinieku balsis, taču viņš saņēmis 105 000 balsis 10 gadu laikā, lielīgi izteicās Ušakovs.

Tāpat viņš uzsvēra, ka viņš visu šo laiku ir uzvarējis godīgā, pavisam atklātā un demokrātiskā ceļā, taču viņiem ne reizi tas nav izdevies, taču tagad ir pienākuši citi laiki uzsvēra Ušakovs – “Tiesiskuma laiki un bez robežām” – skaidri un acīmredzami ironizēja Ušakovs.

Tomēr izteikumi no Nila Ušakova turpinās un viņš izteicās to, ka kopumā ņemot Saskaņas skatījumu pret Pūces politiķa skatījumu – Viņa lēmums esot pilnībā prettiesisks un tam sekošot tālāka rīcība. Taču tas vēl nebija pats skarbākais, ko viņš pateica

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

loading...