Saskaiti šīs Līnijas uz savas rokas! Cik tās ir daudz? Lūk, ko tās nozīmē un atklāj par Tavu dzīvi!

Ikvienam no mums uz rokas ir speciālas un īpaši izteiktas līnijas, kuras atdala plaukstas daļu. Tās ir pazīstamas kā rashchete līnijas. Tieši šīm līnijām ir vairākas un ļoti svarīgas nozīmes, kuras tiek saistītas ar veselību, labklājību un pat slavu. Tomēr viena no galvenajām līninijas indikācijām, norāda uz aptuveno dzīves ilgumu un tas ir apstiprināts pat no metafizikas zinātniekiem, lai arī tas šķiet neticami, lai aplūkot ko tās vēsta un cik daudz īstenībā mēs par tām zinām.

Ja Jums uz rokas ir vairākas līnijas, tas nozīmē, ka Jums solās būs garāks mūžs. Ja pirmā līnija, kas iet ap roku ir ļoti skaidra un nav saraustīta vai salauzta, tā norāda no 23 līdz 28 dzīves gadiem. Otrā līnija norāda no 46 līdz 56 dzīves gadiem. Trešā līnija norāda no 69 līdz 84 gadiem, savukārt ceturtā, kas ir pēdējā un ir reti kuram, norāda vairāk nekā par 84 dzīves gadiem, tomēr šis interpretējums ir aptuvens, tomēr zināma sakarība tam visam ir, jo svarīgākais ir vēl tikai priekšā.

Jāpiebilst tas, ka tikai retajiem cilvēkiem kopumā ir četras vienkopus līnijas. Visbiežākais skaits parasti ir divas vai trīs. Tagad gan pienācis laiks aplūkot savas rokas nu plaukstas, lai varētu saskaitīt un aplūkot šīs līnijas tuvāk. Pati pirmā rokas līnija tiek uzskatīta par pašu svarīgako no visām. Ja tā ir ļoti skaidra un dziļa, norāda, ka personai ir laba veselība, kā arī fiziskais ķermenis ir labā kondīcijā saskaņā ar metafizikas zināšanām. Tomēr ja šī līnija ir vāja un nedaudz pat neskaidra, tā norāda uz pavisam pretējo.

Tāpat svarīgi ir ņemt vērā, ka pirmā līnija atbild par īpašām veselības problēmām. Sievietēm – Ja pirmā rokas līnijas līknes ir uz augšu no pamatnes palmas, vai arī tās ir sašķeltas, tas var nozīmēt par ginekoloģiskām problēmām. Vīriešiem – ja pirmajā rokas līnijā līknes ir uz augšu attiecībā pret pamatnes palmu, vai ja tās ir sašķeltas, tas var norādīt par problēmām ar prostatu, urīnu vai reproduktīvajām sistēmas problēmām.

Otrā rokas līnija norāda par cilvēka labklājību dzīves garumā, laimi un bagātību kā indivīdam. Jo taisnāk un gludāk Rascette līnija iet apkārt, jo vairāk tas liecina par šī punkta esamība, bet ja tajā ir iedobumi, līnija, kura nesavienojas, tad attiecīgi viss ir uz pretējo pusi.

Trešā rokas līnija norāda uz vārdu un slavu indivīda dzīvē. Ja līnija ap roku ir taisna un bez spraugām vai atsevišķiem atrāvumiem, tas norāda, ka persona dzīves gaitā ir īpaši ietekmīga.

Ceturtā rokas līnija tiek uzskatīta par paralēlu trešās līnijas stiprināšanai. Tā ne tikai to atbalsta, bet arī stiprina to, ņemot vērā, ka daudziem ceturtās nemaz nav.

loading...