Bezjēdzīgi izgudrojumi

  1. Nomizoti banāni

Jau priekš tevis nomizoti banāni, kuri ir ievīstīti plastmasas plēvē. Kur ir bijusi ražotāju loģika, ja viņiem likās, ka plastmasas apvalks ir labāks nekā paša banāna miza?

banāns

  1. Akmens kā Tavs mājdzīvnieks

Jā, šis patiesi ir akmens kastē. Tā dizains tika “izstrādāts” 1970. gados un tika pārdots vairākos tūkstošos eksemplāru ASV. Katrs akmens maksāja 4 dolārus un, pateicoties tam, tā “radītājs” kļuva ar miljonāru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Lecamaukla bez auklas

Lēkāšana ir lielisks vaids kā dedzināt kalorijas un izkustināt savu ķermeni, bet reizēm tas ir pārāk sarežģīti dažiem indivīdiem. Tāpēc tika radīta lecamaukla bez auklas, lai ikviens varētu lēkāt bez bažām un dedzināt kalorijas.

jumpsnap

  1. Zelta zivtiņas pastaigā vedējs

“Vienā dienā es sēdēju un skatījos uz savu zelta zivtiņu, kā viņa vienmuļi un garlaikoti riņķoja pa savu akvāriju. Tad es nolēmu, ka man jāpadara viņas dzīve interesantāka. Es radīju iespēju, kā izvest savu zelta zivtiņu pastaigā!” tā stāsta metālapstrādes darbinieks un idejas autors.

zelta zivtiņa

  1. Zieds tavam mīlulim

Rear gear ir radījis produktu, kas noslēpj tava sunīša vai kaķīša “aizmuguri”, ja tev tā šķiet pārāk nesimpātiska un nepievilcīga. Tu vari to nomaskēt ar skaistu ziediņu, kas netraucē arī tavam mīlulim. Ļoti “praktiski”!

suņa dibens

loading...