19 Gadīga meitene nolēma pārdot savu “Nevainību” internetā. Lūk, kādas tam visam bija sekas!

Tagad izmantojot internetu Tu var iegādāties un pārdot teju vai visu. Ar vārdu “visu”, tik tiešām ir domāts viss. Protams, ka loģiski domajot mēs iedomājamies, ka tā ir sadzīves tehnika, pārtikas produkti un dažādas lietas, dažādus pakalpojumus utt. Tomēr izrādās, ka tas nebūt nav viss! Ikdienā internets mūsu dzīvi tik tiešam padara daudz vienkāršāku, jo ar pāris klikšķiem varam pasūtīt visu, kas nepieciešams un to piegadā Tev uz majām.

Internetā atrodami miljoniem pārdevēju, kuri varēs apmierināt jebkuru Tavu vēlmi. Taču šī sieviete izlēma pārdot, ko tiešām dīvainu. Viņa ielika internetā pārdot savu paša nevainību, lai arī cik slimi tas izklausītos.

Laiks iepazīties ar Lindu, kurai ir 19 gadi. Viņa ir studente no Maskavas. Viņa pati ir tiešsaistes pārdevēja un pati ikdienā pārdot daudz un dažādu lietu. Taču tagad viņa izdomāja, ko tādu, ko pavisam noteikti viņai nevajadzēja darīt. Viņa izdomāja pārdot pašas nevainību.

Viņas uzrakstītais sludinājums bija īss un konkrēts : “Sveiki visiem. Mani sauc Linda un es esmu dzimusi mazpilsētiņā ar nosaukumu Kemanka, kas ir kreisajā krastā, tiesi pie Piedņestras, Moldovā. Es esmu uzaugusi ļoti stingrā un reliģiskā ģimenē. Vecāki man mācīja būt patiesai, laipnai nu godāt citus cilvēkus, kas ir ap mani. Es par to esmu ļoti priecīga un pateicīga.” Tomēr tad sekoja nākamā daļa!

Lasi raksta turpinājmu nakamajā lapā

loading...