“LIDL” nācis klajā ar pārsteigumiem bagātu paziņojumu pilnīgi visiem veikala apmeklētājiem!

Svētku laiks tuvojas ne tikai cilvēkiem, kuri gatavojas Ziemassvētkiem un jaunajam gadam, bet arī “LIDL” veikaliem un tam tik tiešām ir vairāki iemesli. Arī tie, kuri jau paspējuši iepirkties “LIDL” lielveikalos noteikti zina, ka šajā veikalā tik tiesām var atrast visu vajadzīgo pie tam par labām naudas summām, taču šoreiz runat iet par kaut ko citu, kad patīkami varētu pārsteigt visus veikala regulāros apmeklētājus un tās tik tiešām ir labas ziņas priekš mums visiem.

Lai arī Ziemassvētki vēl nav tik tuvu, tomēr par dāvanām un visām vajadzīgajām lietām nepieciešams sākt domāt jau īpasi laicīgi. Līdz ar to Valsts neatkarības svinību priekšvakarā “LIDL Latvija” ar lielu prieku paziņojis kādu ļoti patīkamu vēsti, ko kā izrādās jau gaidījuši daudzi cilvēki, kuri par to ir bijuši lietas kursā, un tieši šī iemesla dēļ laiks ķerties klāt, ko tad īsti “LIDL” paziņoja un kā tas turpmāk ietekmēs arī Jūsu ikdienas iepirkšanās dzīvi esošajos veikalos.

Tieši valsts neatkarības priekšvakarā “LIDL Latvija” ar lielāko prieku paziņoja, ka Latvijā būs gaidāms pats pirmais divstāvīgais “LIDL” metropoles koncepta stilā. Tas tiks atvērts jau pavisam drīz – 2. decembra rītā un atrašanās vieta, kā daudzi jau nojauš ir Rīgā, Brīvības gatvē 254, tā informēja uzņēmuma galvenais pārstāvis Ingars Rudzītis.

Jaunajā veikalā būs vairāk nekā 1500 kvadrātmetru plašas selpas un tas būs līdz šim lielākais LIDL veikals latvijā un sekojot līdzi visiem noteikumiem, tas attiecīgi strādās zaļajām režīmā. Līdz šim brīdim pašlaik Latvijā strādā jau 15 LIDL veikali, tomēr ar šī veikala atvēršanos tie jau būs 16 un skaits turpinās pieaugt.

“Kopš pirmo LIDL” veikalu atvēršanas 7. oktobrī, mēs jau esam paspējuši saņemt daudz pozitīvas atsauksmes no klientiem, kā arī jautajumus par to, kad un kur atvērsiet nākamie LIDL veikali. Tieši šī iemesla dēļ sagaidot Latvijas neatkarības dienu, mēs vēlētos dalīties ar šiem jaunumiem un esam priecīgi paziņot, ka mūsu pirmais divstavīgais metropoles konceptra veikals jau pavisam drīz tiks atvērts tieši Brīvības gatvē. Tas arī būs pats pirmais LIDL veikals, kurš strādās zaļajā režīmā”, paziņoja Lidl Latvija galvenā komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana.

Avots

loading...