“Valsts Augstākās amatpersonas nākušas klajā ar pavisam steidzamu paziņojumu visiem iedzīvotājiem!

Kurš gan to būtu domājis, ka situācija var tik ļoti ātri eskalēties! Tieši šī iemesla dēļ Egils Levits, Ministru preizdents Krišjānis Kariņš, kā arī vairākas citas valsts augstākās amatpersonas pavisam vienbalsīgi laicīgi paziņojušas, ka smagais un barbariskais Krievijas mēģinājums piespiedu kārtā mainīt Ukrainas vadību, kā arī ārpolitiku ir pavisam smags startpautisko tiesību pārkāmus, kā arī apmeojoša informācija pilnīgi visai pasaules. Tieši augstākās amatpersonas uzsvēra, ka Krievijas prezidenta lēmums atzīt Luhanskas un Doņeckas apgabalus ir datēts ar Ukrainas suverenitātes un neatkarīas sākumu 2014. gadā, tomēr tas ir izraisījis sašutumu ne tikai Eiropā, bet arī visā pārējā pasaulē un tam ir vairāki būtiski iemesli!

Augstākās amatpersonas steidzīgi uzsvērušas, ka Krievijas agresīvajai ricībai Ukrainā, kā arī bruņoto spēku palielināšanai Baltkrievijas reģionā būs ļoti nopietnas un ilgstošas sekas, kā arī būtiska drošības ietekme visā Eiropas Savienībā. Viens no pašiem svarīgākajiem iemesliem, kādēļ NATO ir jāveic skaidras darbības, lai varētu stiprināt ne tikai visas alianses flanga spēku, bet arī drošību un vispārējo aiszardzību tieši šādos gadījumos. “Visā pilnībā nosodot Krievijas rīcību, Latvija tāpat, kā visas pārejās Eiropas valstis ir mudinājusi ieviest pēc iespējas stingrākus pasākumus, lai izbeigtu Krievijas smago agresiju. Diemžēl jaātzīst, ka tas vienalga turpinās, lai gan Krievija ir saņēmusi nosodījumu, teju vai no visas pasaules!”

“Mēs pavisam stingri mudinām visu starptautisko sabiedrību veikt visaptverošas un ļoti atbildīgas darbības, lai pret Krieviju un visiem tiem, kuri ir atbildīgi par uzbrukumu Ukrainai, piemērotu pašas smagākās ekonomiskās sankcijas,” izteicās valsts preizdents. Jāņem gan vēra, ka šōbrīd noteikti ir arvien vairāk dažādu notikumu, kurus mēs tikai aptversim tuvāko dienu, nedēļu vai pat mēnešu laikā, jovisa situācija Eiropā ir kļuvusi pavisam saspringta, nemaz nerunājot par visu kopējo globālo kopumu.

Esošā situācija skaidri parādījusi, cik ļoti Krievijai ir vienalga, jo neinteresē nedz iedzīvotāji, nedz karavīri, nedz viņu dzīvesvietas vai zeme, kā arī vēsturiskās vietas. Tas viss tiek iznīcināts neatkarīgi, lai arī kas tas būtu. Visa esošā informācija tikai pierāda cik ļoti barbarisks un pilnībā amorāls ir šis uzbrukums, nemaz nerunājot par to, ka tas joprojām notiek līdz pat šai dienai!

Zināms, ka visi postošie pamatcēloņi ir tik smagi, ka drīz vien Krievijā var notikt arvien vairāk nemieru, jo tieši šajā gadījumā pašā Krievijā var sākt apstāties dzīve, jo pārtikas krājumi ievēorjami sarūk un visas ikdienai svarīgākas lietas arī, kuras līdz šim tur tika importētas!

loading...