Esiet piesardzīgi! Ja Tev izjuks attiecības ar šīm 4 zodiaka zīmēm, viņus aizmirst būs grūtak kā Tev šķiet!

Runājot par šķiršanos, tā pārsvarā ir diezgan sāpīga pieredze, ir grūti atvadīties no cilvēka, kuru esi mīlējis, vēl neiespējamāk – aizmirst to, kurš bijis tik ļoti iekritis sirdī. Katrās nākamajās attiecībās, diemžēl, sanāk salīdzināt tās ar bijušajām.

Tātad, te būs saraksts ar grūti aizmirstošajiem zodiaka zīmes pārstāvjiem: Lauva – kaislīgas, dāsnas, mīlošas, labā noskaņojumā – skan perfekti, tāpēc viņas ir tās galvenās attiecībās, kuras prot iegūt sev vēlamo.

Kad viņas iemīlās, tad tiek darīts viss, lai tikai partnerim būtu labi. Parasti tiecās uz to pašu labāko. Skorpions – spītīgi, kaislīgi, drosmīgi un attapīgi, tieši tāpēc viņi nemēģina izvairīties no nopietnām situācijām, jo ir godīgi un īsti.

Viņi vienmēr teiks visu, ko domā pēc savām domām, nevis no tā, ko gribētu dzirdēt partneris. Kamēr Jums ir attiecības ar šīs zīmes pārstāvi, Tu viņam būsi visa pasaule. Uz viņu var paļauties, ir lielisks draugs, labs partneris.

Skorpioniem sēžot mājās un klausoties mūziku, tāpat būs labi, bet ja to darīsiet kopā, būs vēl labāk. Taču tas vēl nav nobeigums!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

loading...