Šausmas! Ir ticis paziņots, ko daudzi cilvēki izdara pandēmijas laikā, tas ir briesmīgi

Patreizējā situācija radījusi milzu šausmas daudzās ģimenēs. Liela daļa paliek bez darba un vairs nezina, ko tālāk iesākt. Tas tāpēc, ka ir jāmaksā kredīti, īres, komunālie un daudz citi maksājumi. Taču ā to cilvēks var izdarīt, ja viņam nav darbs un neienāk nauda?

Atklājies, jo daudzi cilvēki dara patreizējās pandēmijas laikā un diemžēl, tas ir ļoti nepatīkami. Pēdējais gadījums, kurš ticis paziņots ir klīniskā nāve četru promiļu reibumā un ļoti smaga aknu saindēšanās. Baidoties no Covid-19 infekcijas ticis izdzerts liels daudzums alkohols un tad sekoja trakākais.

Pēc tam pa virsu ir izdzerts prātam neaptverams daudzums ar parecetamolu (prestāpju līdzekļi). Diemžēl šajās nedēļās šāda ir Gaiļezera slimnīcas esošās Toksikoloģijas  un sepses klīnikas mediķu ikdiena.

Ārsti ir izteikušies, ka konkrētā bezdarbība mājās, cilvēkus iedzer depresijā, cilvēki sāk lietot alkoholu un vēl citas lietas. Pēc izglābšanas lielākā daļa atzīst, ka nīkst bezdarbībā un vairs vienkārši neredz citu izeju. Vairāk LTV sižetā :

Lasi vēl : Beidzot tas vairs netiek noklusēts! Tiek atklāts, ka ierobežojumi saglabāsies līdz pat gada beigām

loading...