Veselības ministre Viņķele tiešraidē visiem parāda vidējos pirkstus – Cilvēki dusmīgi

Latvijā zināms producents Juris Millers sociālajā tīklā Facebook ir paudis milzu sašutumu par Veselības ministres Ilzes Viņķeles dalību Kārļa Ķikulta tiešsaistes diskotēkā, kurā notiks, kas iepriekš neredzēts. Viņš uzskata, ka Viņķelei pēc vidējo pirkstu žesta tiešraidē būtu nepieciešams demisionēt. Viņš uzsver, ka demokrātiskā valstī ministre, kura atļaujas šādā pasākuma laikā sabiedrībai paradīt šādu žestu, vajadzētu obligāti demisionēt. Taču vai Viņķelei pietikšot dūšas un prāta to darīt?

Millers turpina : “Es pat nerunāju par to, ka Viņķele nemaz nav saņēmusi likumdošanā vajadzīgo un nepieciešamo licenci DJ darbam. To, ka licence nav nokārtota, apstiprināja arī pasākuma rīkotajs. Līdz ar to ir pamats apgalvot, ka Veselības ministre ir pārkāpusi Autortiesību likuma 40. pantu, par ko ir paredzēs naudas sods fiziskai personai līdz pat 700 Eiro.” Vai tiešām Latvijas sabiedrība ir gatava pieņemt šo visu žestu kā normu? Kā ministre vispār drīkst šādi pārkāpt likumu. Ja tā tas tiešām ir, tad tā ir ļoti zema izpratne par to, kas ir demokrātija”, sacīja Millers.

Pēc viņa uzrakstīta paziņojuma, cilvēki komentāros pauž ļoti dažādus viedokļus. Liela daļa uzsver, ka šāda rīcība nekādā veidā nav pieņemama. Starp šo viedokļu paudējiem bija arī dziedātāja Olga Rajecka, kas uzskata, ka tas vienkārši nav normāli un pieļaujami.

Rajecka raksta : “Cilvēki Latvijā nezina, kā izdzīvot šajā laikā, bet viņa būtdama Latvijas Veselības ministre, atļaujas šādu gādjienu. Tas tak ir spļāviens visiem. Re, kā es māku, Jūs visi dancosies pēc mana stabules. “

Savukārt ir cilvēki, kas Viņķeli aizstāv, jo šādos pasākumos var nedaudz atpūsties un neesot jāizrauj viena maza nianse no kopējā konteksta. Lūk vēl cilvēku rakstītās ziņas :

Lasi vēl : Paziņots, ka cilvēkiem būs jānēsā mutes un deguna aizsargmaskas

Avots

loading...