Kariņš nācis klajā ar ļoti svarīgu paziņojumu priekš visiem nevakcinētajiem cilvēkiem

Krišjānis Kariņs jau iepriekš bija paspējis izteikties, ka cilvēkiem tiešām vajadzētu vakcinēties, lai gan tas ir saprotams, tomēr katrā ziņā tā ir katra brīva cilvēka izvēle, tomēr neatkarīgi no tā, neliels spiediens vienalga tiek izdarīts, jo tā taču visiem būs labāk un ne tikai…

Šajā gadījumā pats Kariņš ir nācis klajā ar ziņu, kas tieši saistīta ar nevakcinētajiem cilvēkiem un līdz ar to atliek tikai saprast, ko tad viņš tieši paziņoja un vai atkal būs pārsteigums mums visiem?

Droši vien, ka viņš šo soli paziņojis tādēļ, ka iepriekš paspēja izpelnīties ļoti lielu kritiku no cilēkiem un tieši šī iemesla dēļ nācis klajā ar izteikumu, lai pēc iespējas mazinātu patreizējo spriedzi, tomēr pašlaik tas ir tikai minējums, bet fakti rāda, ko citu.

Krišjānis Kariņš (JV) jau minēja, ka ir jāizvairās no vakcinētu cilvēku diskriminācijas. Tieši attiecībā uz vakcināciju viņš pieminēja vakcinēto bērnu līdzības, kuri tieši pirms bērnudārza un skolas gaidām tiek vackinēti pret vairākām slimībām tādējādi aizsargājot bērnus. Viņš skaidrojas : “Mums ir jāskarās uz šo epdidēmiju ļoti līdzīgi, jo tā ir nāvējoša slimība, tomēr jau ir pieejamas dažādas ražotāju vakcīnas.”

Tāpat viņš norādīja, ka daudzās pasaules valstīs šai konkrētajai metodei ir priekšrocības, jo tās ieguvušas imunitāti pret pašu slimību. Viņš tāpat uzsvēra to, ka vakcīna ir brīvprātīgi un vienkārši jārada apstākļi, lai cilvēki, kuriem ir aizdomas par vakcināciju, saprastu vakcinācijas reālās priekšrocības.

Protams, ka viņa uzdevums ir maksimāli veicināt cilvēku vakcināciju, jo tikai tā vars kaut ko mainīt. Jau pašlaik tiek veikti atvieglojumi tiem, kuri vakcinējas un tas notiek aizvien straujāk un pašlaik tas liek uzdot jautājumu par to, ko tad drīzā nākotnē darīs tie, kuri nebūs vakcinēti?

Jautājumu joprojām ir ļoti daudz, tomēr pašlaik skaidrības labad vēl ir jāgaida, tomēr pirmās iezīmes jau rāda par to, kas sekos tālāk. Atliek tikai cerēt, ka drīzumā cilvēki atgriezīsies dzīves gaitās, kādas tās bija pirms tam.

Avots

loading...