Cepts jaunpiens ar meloni un baziliku

Porciju skaits: 2 cilvēkiem Sastāvdaļas:  Cepts jaunpiens – 150 g Melone – 2 šķēles Medus – 2 tējkarotes Baziliks (violetais) – 6 lapiņas Piparmētra – 5 lapiņas Pagatavošana: Šī ir vienkārši pagatavojama, ārkārtīgi...

Maizes kvass

Sastāvdaļas: Rupjmaize vai saldskābmaize Medus 2 ēdamkarotes Kaltētas piparmētras 1 sauja Cukurs 3 ēdamkarotes Raugs 1 maza piciņa Pagatavošana: Katlā uzvāra ūdeni un liek iekšā salauzītu maizi, piparmētras un medu. Kad...

Mohito ledus

Pagatavošanas laiks: 15 min + 3 h Sastāvdaļas: ~ 20 - 25 kubiņiem Piparmētru lapiņas – 4 saujas Citrons – 2 gab. vai laims – 3 gab. Cukura sīrups – 3 –...

Studentu omlete

Pagatavošanas laiks: 20 min Porcijas: 2 Sastāvdaļas: Olas – 5 gab. Sāls – šķipsna Pipari – šķipsna Piens – ½ glāzes Dilles – šķipsna Siers – 150 g Maize – 2 šķēles Pagatavošana: Bļodā olas samaisa ar pienu,...

Citrusa lasis

Pagatavošanas laiks: 12 h Porciju skaits: 4 cilvēkiem Sastāvdaļas:  Laša fileja – 1 kg Marinādei: Apelsīns – 2 gab. Laims – 2 gab. Citrons – 2 gab. Anīsa zvaigznes – 2 gab. Brūnais cukurs –...

Burito

Pagatavošanas laiks: 40 min Porcijas: 5 Sastāvdaļas: Tortiļas maize – 5 gab. Vistas fileja – 400 g. Šalotes sīpoli – 2 gab. Burkāni – 2 gab. Paprika – 1 gab. Selerija sakne – ½...

Jaunakie raksti

Iesākam izlasīt