9 Kulinārijas Viltības, Kuras Jāzina Ikvienam!

Mēs visi atbalstam to,ka mūsu sievietes, kuras gatavo ēdienu pašas, pasargājot savu ģimeni no visādiem pusfabrikātiem un citiem kaitīgiem produktiem.  Zinot to , cik...

Melleņu – Jogurta kūka. Gardāku kūku nebūsiet ēduši!

Sastāvs: Kūkas krēmam- 1/2 pac želatīna 1 tējk pūdercukura 80 g cukura 2 citroni 150 g svaigu melleņu 250 ml jogurta 400 ml 30% saldā krējuma 50 ml ābolu sulas 500 g biezpiena Izrotāšanai- 50 gr...

Lūk,kas notiek ar organismu ēdot ādiņu no vistiņām. NETICAMI

Ir ļoti daudz un dažādas receptes ,kuru sastāvā ir vistiņas ar visu ādiņu. Bieži to izmanto kā sastāvdaļu gaļas rulešu pagatavošanā. Daudzi nevar iedomāties dzīvi...

Maizes kvass

Sastāvdaļas: Rupjmaize vai saldskābmaize Medus 2 ēdamkarotes Kaltētas piparmētras 1 sauja Cukurs 3 ēdamkarotes Raugs 1 maza piciņa Pagatavošana: Katlā uzvāra ūdeni un liek iekšā salauzītu maizi, piparmētras un medu. Kad...

Tā ir tainība. Pierādīts,ka alkohols spēj ārtstēt gripu

Vai arī tu vēlētos ārstēties ar konjaku nevis zālēm? Tad mums ir labi jaunumi. Karsts punšs ar viskiju un medu- klasisks veids,lai novērstu saaukstēšanās...

Citrusa lasis

Pagatavošanas laiks: 12 h Porciju skaits: 4 cilvēkiem Sastāvdaļas:  Laša fileja – 1 kg Marinādei: Apelsīns – 2 gab. Laims – 2 gab. Citrons – 2 gab. Anīsa zvaigznes – 2 gab. Brūnais cukurs –...

Burito

Pagatavošanas laiks: 40 min Porcijas: 5 Sastāvdaļas: Tortiļas maize – 5 gab. Vistas fileja – 400 g. Šalotes sīpoli – 2 gab. Burkāni – 2 gab. Paprika – 1 gab. Selerija sakne – ½...

Sagriez 3 citronus un novieto tos istabā! Jūs būsiet pārsteigti par šokējošo rezultātu!

Noteikti mēs katrs savā ledusskapī atrodam aizmirstus un aizkritušus produktus, kuri nav apēsti. Šodien padalīsimies ar šo rakstu, kā izmantot ''aizmirstu'' citronu! No viņiem var...

8 veselīgi dzērieni tavai veselībai

Neviens dzēriens nespēj aizvietot ūdeni, jo tas ir veselības un dzīvības avots. Bet ir vēl daži dzērieni, kas ir pilnvērtīgi un vajadzīgi mūsu organismam...

Sena recepte: zemeņu zafte

Zemenes, biezi ievārītas Priekš bieza ievārījuma, kuru lieto, ko kūkām vidū smērēt, var ņemt arī sīciņās meža vai dārza zemenes, no kurām kādu daļu skaidras...

Jaunakie raksti

Iesākam izlasīt