Lūk,kas notiek ar organismu ēdot ādiņu no vistiņām. NETICAMI
Ir ļoti daudz un dažādas receptes ,kuru sastāvā ir vistiņas ar visu ādiņu.
Bieži to izmanto kā sastāvdaļu gaļas rulešu pagatavošanā. Daudzi nevar iedomāties dzīvi...
Burito
Pagatavošanas laiks: 40 min
Porcijas: 5
Sastāvdaļas:
Tortiļas maize – 5 gab.
Vistas fileja – 400 g.
Šalotes sīpoli – 2 gab.
Burkāni – 2 gab.
Paprika – 1 gab.
Selerija sakne – ½...
Sagriez 3 citronus un novieto tos istabā! Jūs būsiet pārsteigti par šokējošo rezultātu!
Noteikti mēs katrs savā ledusskapī atrodam aizmirstus un aizkritušus produktus, kuri nav apēsti. Šodien padalīsimies ar šo rakstu, kā izmantot ''aizmirstu'' citronu!
No viņiem var...
Maizes kvass
Sastāvdaļas:
Rupjmaize vai saldskābmaize
Medus 2 ēdamkarotes
Kaltētas piparmētras 1 sauja
Cukurs 3 ēdamkarotes
Raugs 1 maza piciņa
Pagatavošana:
Katlā uzvāra ūdeni un liek iekšā salauzītu maizi, piparmētras un medu. Kad...
Matu izkrišana, bezmiegs, nagu trauslums… Lūk, kas to visu mainīs!
Šādas problēmas, kā matu izkrišana,nagu trauslums- sievietes bieži vien cenšas novērst, izmantojot ārīgus līdzekļus: maskas, eļļas, aptieku losjonus un serumus. Bet tam visam ir...
Tradicionālais Jāņu siers
Tuvojas Līgo svētki un kā tad nu iztikt bez Jāņu siera, tas jau tradicionāli katru gadu tiek celts katra līgotāja galdā. Ar vienu garšīgu...
Citrusa lasis
Pagatavošanas laiks: 12 h
Porciju skaits: 4 cilvēkiem
Sastāvdaļas:
Laša fileja – 1 kg
Marinādei:
Apelsīns – 2 gab.
Laims – 2 gab.
Citrons – 2 gab.
Anīsa zvaigznes – 2 gab.
Brūnais cukurs –...
Sulīga auksti cepta liellopu lāpstiņa – Labāku par šo nebūsi ēdis!
Sākumā apskatīsim kas tad īsti ir aukstā cepšana, lai saprastu kā pagatavot sulīgu un garšīgi ceptu gaļu.
Īsumā izklāstot lietas būtību - gaļu var pagatavot...
Aizmirsti par klepu un slimībām! Recepte ko lietojušas mūsu vecmāmiņas!
Ļoti daudzi cilvēki cieš no dažādām elpceļu saslimšanām. Visbiežākās nopietnās slimības ir astma,bronhīts un dažāda veida klepus. Iemesli šīm saslimšanām mēdz būt infekcijas,alerģijas vai...
9 Kulinārijas Viltības, Kuras Jāzina Ikvienam!
Mēs visi atbalstam to,ka mūsu sievietes, kuras gatavo ēdienu pašas, pasargājot savu ģimeni no visādiem pusfabrikātiem un citiem kaitīgiem produktiem. Zinot to , cik...




































