Citrusa lasis
Pagatavošanas laiks: 12 h
Porciju skaits: 4 cilvēkiem
Sastāvdaļas:
Laša fileja – 1 kg
Marinādei:
Apelsīns – 2 gab.
Laims – 2 gab.
Citrons – 2 gab.
Anīsa zvaigznes – 2 gab.
Brūnais cukurs –...
Tā ir tainība. Pierādīts,ka alkohols spēj ārtstēt gripu
Vai arī tu vēlētos ārstēties ar konjaku nevis zālēm? Tad mums ir labi jaunumi. Karsts punšs ar viskiju un medu- klasisks veids,lai novērstu saaukstēšanās...
Burito
Pagatavošanas laiks: 40 min
Porcijas: 5
Sastāvdaļas:
Tortiļas maize – 5 gab.
Vistas fileja – 400 g.
Šalotes sīpoli – 2 gab.
Burkāni – 2 gab.
Paprika – 1 gab.
Selerija sakne – ½...
Cepts jaunpiens ar meloni un baziliku
Porciju skaits: 2 cilvēkiem
Sastāvdaļas:
Cepts jaunpiens – 150 g
Melone – 2 šķēles
Medus – 2 tējkarotes
Baziliks (violetais) – 6 lapiņas
Piparmētra – 5 lapiņas
Pagatavošana:
Šī ir vienkārši pagatavojama, ārkārtīgi...
Studentu omlete
Pagatavošanas laiks: 20 min
Porcijas: 2
Sastāvdaļas:
Olas – 5 gab.
Sāls – šķipsna
Pipari – šķipsna
Piens – ½ glāzes
Dilles – šķipsna
Siers – 150 g
Maize – 2 šķēles
Pagatavošana:
Bļodā olas samaisa ar pienu,...
Lūk,kas notiek ar organismu ēdot ādiņu no vistiņām. NETICAMI
Ir ļoti daudz un dažādas receptes ,kuru sastāvā ir vistiņas ar visu ādiņu.
Bieži to izmanto kā sastāvdaļu gaļas rulešu pagatavošanā. Daudzi nevar iedomāties dzīvi...
Sena recepte: zemeņu zafte
Zemenes, biezi ievārītas
Priekš bieza ievārījuma, kuru lieto, ko kūkām vidū smērēt, var ņemt arī sīciņās meža vai dārza zemenes, no kurām kādu daļu skaidras...
Aizmirsti par klepu un slimībām! Recepte ko lietojušas mūsu vecmāmiņas!
Ļoti daudzi cilvēki cieš no dažādām elpceļu saslimšanām. Visbiežākās nopietnās slimības ir astma,bronhīts un dažāda veida klepus. Iemesli šīm saslimšanām mēdz būt infekcijas,alerģijas vai...
Maizes kvass
Sastāvdaļas:
Rupjmaize vai saldskābmaize
Medus 2 ēdamkarotes
Kaltētas piparmētras 1 sauja
Cukurs 3 ēdamkarotes
Raugs 1 maza piciņa
Pagatavošana:
Katlā uzvāra ūdeni un liek iekšā salauzītu maizi, piparmētras un medu. Kad...
Mājās viegli gatavojamās kartupeļu daiviņas ar sieru un zaļumiem
Sastāvdaļas 4-6 porcijām:
3-4 lieli kartupeļi,
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 tējkarotes sāls
2 tējkarotes ķiploku pulvera vai sasmalcināta svaigā ķiploka
2 tējkarotes itāļu garšvielu, var...




































