Lūk,kas notiek ar organismu ēdot ādiņu no vistiņām. NETICAMI

Ir ļoti daudz un dažādas receptes ,kuru sastāvā ir vistiņas ar visu ādiņu. Bieži to izmanto kā sastāvdaļu gaļas rulešu pagatavošanā. Daudzi nevar iedomāties dzīvi...

Maizes kvass

Sastāvdaļas: Rupjmaize vai saldskābmaize Medus 2 ēdamkarotes Kaltētas piparmētras 1 sauja Cukurs 3 ēdamkarotes Raugs 1 maza piciņa Pagatavošana: Katlā uzvāra ūdeni un liek iekšā salauzītu maizi, piparmētras un medu. Kad...

Tā ir tainība. Pierādīts,ka alkohols spēj ārtstēt gripu

Vai arī tu vēlētos ārstēties ar konjaku nevis zālēm? Tad mums ir labi jaunumi. Karsts punšs ar viskiju un medu- klasisks veids,lai novērstu saaukstēšanās...

Sena recepte: zemeņu zafte

Zemenes, biezi ievārītas Priekš bieza ievārījuma, kuru lieto, ko kūkām vidū smērēt, var ņemt arī sīciņās meža vai dārza zemenes, no kurām kādu daļu skaidras...

Jaunakie raksti

Kā iekrāt naudu izklaidēm?

  Mūsdienu strauji mainīgajā pasaulē, kurā ir daudz izklaides iespēju, ir viegli aizrauties un pārmērīgi iztērēt līdzekļus brīvā laika pavadīšanai. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties...

Iesākam izlasīt