Baņķis nopietni brīdina cilvēkus par turpmāko nākotni un iesaka “kārtīgi savilkt jostas”

Sākoties jau ar 11. Maiju līdz pat Rudens pēdējām dienām ir gaidāma milzīga virkne ar planētām, kuras metīs retrgrādās cilpas. Tas nozīmē to, ka ir gaidāmi ļoti daudz sarežģījumu, nenoteiktību, ierobežojumu un daudz neskaidrību, kā arī pavisam neadekvātas situācijas novērtējuma brīžos, kad to vismazāk vajadzēs. Jau 2019. gadā Baņķis bija brīdinājis par esošo krīzi jeb pandēmiju, kā arī pareģoja šo ļoti bēdīgo retrocilpu, kā arī tā ietekme uz cilvēkiem, mīlas dzīvi un biznesu.

Lielai daļai šķiet, ka patreizējie ierobežojumi pavisam noteikti noņems visas problēmas, kas bija un tagad dzīve varēs sākties uz pilnu klapi, lai varētu pavisam pilnībā atgūt iepriekš nokavēto. Taču tā pavisam noteikti nenotiks, jo problēmas būšot daudz vairāk nekā nepieciešams. Un tas cilvēkus acīmredzami metīs atpakaļ nepatīkamajā zonā, kur iepriekš. Šīs laiks būs ļoti viltīgs un ar daudziem sarežģījumiem pildīts. Tieši šī iemesla dēļ – Lai uzsāktu jekbāda tipa veiksmes stāstu ilgtermiņā – patreizējā brīdī var pamatīgi tikt aplauzti spārni, nebūs stabilitāte.

Atšķirībā no viena, otra Ministra, es pavisam noteikti ieteiktu pamatīgi savilkt jostas jau tagad. Tāpat noteikti vajadzētu ierobežot visus nevajadzīgos pirkumus, kuri itin nemaz nav vajadzīgi. Noteikti ietaupiet naudu uz baudkāri un visām izjūtām, jo rezerves vienalga būs vajadzīgas.

Tieši tāpat vajadzēs sagatavot arī B, C un D plānus vismaz pieciem gadiem uz priekšu un tas nav itin nekāds joks. Mēs pašlaik startējam tikai dižkrīzē, ko mums pašlaik palīdz sarūpēt esošie politiķu lēmumi.

Pašlaik vīruss ir tikai kā tāds katalizators, kurš skaidri parāda kā rīkoties prasmīgi, vai tieši pretēji – nespējīgi un nemākulīgi, lai pārvaldītu esošos procesus un lietas. Pagaidām valstsvīru cienīgus politiķu lēmumus es personīgi vēl neesmu redzējis, skaidri un gaiši norāda Baņķis.

Jāņem vērā, ka esošā situācija ir tikai sākums un mums visiem priekšā esot čupa ar pārsteigumiem. Tieši šī iemesla dēļ nevajag skriet pa priekšu laikam un censties atgūt zaudēto. Esiet nosvērti un padomājiet par to kā atlikt naudu vēlākam laikam, jo pastāv liela iespēja, ka šāda nepieciešamība vēlāk tik tiešām būs vajadzīga. Laiks ķerties klāt tagad un neatlieciet neko uz vēlāku laiku.

loading...